Jonathan Heller S. S. Theol. Doctor Pastor primarius et Rev. Ministerii Gedanensis Senior / Matth. Deisch. - Deisch, Matthaeus (1724-1789) (1767)
Przedstawia portret w półpostaci pastora gdańskiego Jonathana Hellera (1716-1791).