Hermann Wiese Ex Libris W. - Łuczak, Wojciech (1946- ). (1985)
Przedstawia rozłożyste drzewo, w dziupli, przy korzeniach i o pień oparte książki. W obrębie kompoz. sygn. aut. Napis pod konarami: Hermann Wiese i przy korzeniach Ex Libris.