Blick a d Fenster - Noack, Wilhelm (1891-po 1922). (Elbląg, 1922)
Przedstawia widok z otwartego okna na rozległe pola i panoramę Elbląga. W oknie donice z kwiatami i klatka z ptakiem.
U dołu kompozycji ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora, miejsce powstania i data.
Keywords: Elbląg (Polska) -- w sztuce