[Afisz teatralny] Juliusz Słowacki - Maria Stuart : Dramat historyczny w 5 aktach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o premierze w lutym 1959 r. Inscenizacja i reżyseria: Jerzy Merunowicz, scenografia: Jerzy Jeleński.