Exlibris Henriette Humplstötter / L. Lõhmus sc. ; A. Pilch pinx. - Lõhmus, Lembit (1947- ). (2013)
Przedstawia wystającą z wody ukoronowaną rybią głowę i obok rybę wyskakującą z wody, u góry napis: Exlibris Henriette Humplstötter, u dołu A. Pilch Pinx. L. Lõhmus Sc. 2013. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.