[Papież błogosławiący cystersów] / Hans Koberstein. - Koberstein, Hans (1864-1945) (1897)
Dwupoziomowa kompozycja. W górnej części przedstawia papieża błogosławiącego cystersów. W dolnej części umieszczono widok na zespół klasztorny cystersów w Pelplinie. Również w dolnej części kompozycji, po stronie lewej napis, "CVLM", a po stronie prawej, "Pelplin".