[Papież błogosławiący cystersów] - Koberstein, Hans (1864-1945). ([Berlin], 1897)
Dwupoziomowa kompozycja. W górnej części przedstawia papieża błogosławiącego cystersów. W dolnej części umieszczono widok na zespół klasztorny cystersów w Pelplinie. Również w dolnej części kompozycji, po stronie lewej napis, "CVLM", a po stronie prawej, "Pelplin".
Tytuł nadany przez katalogującego według treści kompozycji.
Miejsce powstania według działalności autora.
Pod kompozycją w prawym dolnym rogu sygnatura autora: Hans Koberstein 1897.
Keywords: Artyści niemieccy; Pelplin (Polska) -- historia religijna; Pelplin (Polska) -- historia