[Afisz. Incipit] Polski Związek byłych Więźniów Politycznych ... zaprasza na noc sylwestrową ... - Polski Związek byłych Więźniów Politycznych (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie sylwestrowej, 1947 rok.
Keywords: Polski Związek byłych Więźniów Politycznych -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.