Gdynia Skwer Kościuszki : promocja absolwentów Wyższej Szkoły Marynarki Wojennej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia promocję absolwentów Akademii Marynarki Wojennej na okręcie wojennym zacumowanym przy Skwerze Kościuszki w Gdyni, 1969 rok.