Ex Libris Franz Menter BW. - Wenig, Bernhard (1871-1940) (1898)
Przedstawia mężczyznę siedzącego przy oknie w laboratorium chemicznym. U góry napis: Ex Libris Franz Menter. Sygn. aut. w obrębie kompoz.