[Afisz. Incipit:] Gaetano Donizetti Don Pasquale w oryginalnej wersji językowej ... opera komiczna w III aktach / Państwowa Opera Bałtycka. (Państwowa Opera Bałtycka, 1996)
Afisz informujący o premierze 30-31.03.1996 r. Kierownictwo muzyczne Janusz Przybylski, inscenizacja i reżyseria Bogusława Czosnowska, scenografia Józef Napiórkowski.