Eigentum Von Ludwig Säng Darmstadt - Pieper, Hans (1882-1946).; Saeng, Ludwig (1877-1967). ([S. l., 1905)
Na gałęziach siedzący ptak, obok napis: Eigentum Von Ludwig Säng Darmstadt. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Nazwisko aut. i data wg bibliogr.
Strona, dostęp 08.06.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.