Gdański Archipelag Kultury Ex-Libris / Schvarzman. - Schvarzman, Mauricio (1947- ). ([wydawca nieznany], 2010)
Przedstawia ręce w uścisku, napis u góry: Gdański Archipelag Kultury, niżej: Ex-Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.