Avgvstae Vindel Per Gvstavvm Restitvtae Ad D. Annam Ex Castris Regis Hac Facie Sacra Dedit Samvel Hailand. ([Niemcy], 1650)
Przedstawia portret w półpostaci Samuel Hailand.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
W polu kompozycji, wokół portretu tytuł.
Miejsce i czas powstania według tematu i techniki.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 17 w