Wezwanie do naprawy budynków - Gdańsk (Polska). Zarząd Miasta (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o nakazie naprawy budynków zniszczonych podczas wojny.
Pod tekstem: Gdańsk, dnia 17 lipca 1947 r. Prezydent Miasta (-) Bolesław Nowicki.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła