Kościół Bożego Ciała / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia Kościół Bożego Ciała w Gdańsku, widok z wiaduktu na Błędniku, na pierwszym planie bocznica kolejowa, w głębi widoczna Góra Gradowa, około 1988 r.