Przemówienie abpa prof. dra hab. Józefa Życińskiego, Metropolity Lubelskiego. - Życiński, Józef (1948-2011). (2000)
Uroczystość wręczenia Księgi Pamiątkowej Księdzu Profesorowi Walerianowi Słomce.
Tytuł nagłówkowy.