Ex Libris Eugeniusza Kapralskiego / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1980)
przed frontonem budynku z napisem Teatr siedzi naga kobieta z maską teatralną w ręku, napis: Ex Libris Eugeniusza Kapralskiego, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.