Henryk Borowik - Wywiad w Buenos-Aires / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1977)
Afisz teatralny polskiej prapremiery, która miała miejsce 3.10.1977 r. w Teatrze Wybrzeże. Inscenizacja Igor Władimirow, reżyseria Jefim Lifson, scenografia Borys Korotiejew, muzyka Aleksander Kołkier.