Henryk Borowik - Wywiad w Buenos-Aires - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1977)
Afisz teatralny polskiej prapremiery, która miała miejsce 3.10.1977 r. w Teatrze Wybrzeże. Inscenizacja Igor Władimirow, reżyseria Jefim Lifson, scenografia Borys Korotiejew, muzyka Aleksander Kołkier.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.