Mała Księgowość "Rzeczpospolitej" oprogramowanie do prowadzenia księgowości małych i średnich przedsiębiorstw - Ciupiński, Jarosław; Ciupiński, Sławomir (Warszawa : Presspublica, 2004)
Program służy do prowadzenia Księgi Przychodów i Rozchodów, Ewidencji Przychodów, ewidencji dla potrzeb podatku od towarów i usług (zwanej dalej rejestrami VAT), ewidencji przebiegu pojazdu prywatnego użytego do celów służbowych, ewidencji Środków trwałych i wartości niematerialnych i prawnych, magazynu towarów i usług, wystawiania faktur, przyjmowania i wysyłania zamówień na towary, wysyłania ofert hadlowych.
Tyt. z etykiety.
Dod. do "Rzeczpospolitej".
Windows 95/98/Me/NT/2000/XP ; procesor 500Mhz ; 64 pamięci RAM ; 16 bitowa paleta kolorów ; rozdzielczość ekranu 800x600 pikseli ; 100 MB wolnej przestrzeni dyskowej ; drukarka.
Keywords: Rachunkowość -- informatyka; Małe i średnie przedsiębiorstwa -- rachunkowość; Rachunkowość -- oprogramowanie