[Afisz. Incipit:] Uwaga! ... W Restauracji "Dom Zdrojowy" w Jastarni ... Kabaret "Ananas Show" ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o występach codziennie w dniach 17-21.08.1966 r. Wykonawcy: Soliści Operetki Warszawskiej, Hanka Dobrowolska, Aleksander Sawin, trio wokalne "Gibsy", duet taneczny "Magoff", duet taneczny "Rotter" (Węgry) oraz zespół muzyczny pod kier. Mieczysława Kaźmierczaka. Organizacja: Puckie Zakłady Gastronomiczne w Pucku i WAIA w Sopocie.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Imprezy kulturalne; Kabaret; Jastarnia (woj. pomorskie, pow. pucki, gm. Jastarnia); Afisz