Alicja w Krainie Czarów / J. Korzeniewski ; Teatr im. Stefana Jaracza w Olsztynie. - Korzeniewski, Jarosław (1960- ). ([wydawca nieznany], 2001)
Plakat premiery 8.12.2001 r. Reżyseria Bogusława Czosnowska. Nazwisko autora plakatu w lewym dolnym rogu.