Alicja w Krainie Czarów - Korzeniewski, Jarosław (1960- ).; Teatr im. Stefana Jaracza (Olsztyn). (Olsztyn : [wydawca nieznany], 2001)
Plakat premiery 8.12.2001 r. Reżyseria Bogusława Czosnowska. Nazwisko autora plakatu w lewym dolnym rogu.
Keywords: Czosnowska, Bogusława -- (1926-2021) -- druki ulotne; Plakaty -- 1990-.