HR. ALFRED POTOCKI. ([Polska], 1860)
Przedstawia Alfreda Potockiego w popiersiu 3/4 w lewo.
Data powstania na podstawie wieku portetowanego.
Pod kompozycją w owalu tytuł.
Poniżej: (do str. 220).
Keywords: Potocki, Alfred -- (1822-1889); Galicjanie; Arystokracja; Grafika polska; Akwaforta