Program obchodu dnia 9-maja pierwszej rocznicy zakończenia wojny. (Wejherowo : [s.n.], 1946)
Afisz z programem uroczystości.
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- źródła