Ex Libris Dr Marii Olchawy / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1956)
W obramowaniu pięć główek dorosłych i dzieci, w prawym górnym rogu napis: Ex Libris, u dołu: Dr Marii Olchawy, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.