[Afisz. Incipit] Odezwa! Obywatele Oliwy! Stoimy przed doniosłym aktem politycznym ... ([wydawca nieznany], 1947)
Ulotka propaganodwa z okresu wyborów w styczniu 1947 r. zachęcająca do głosowania na Blok Demokratyczny.