[Afisz. Incipit] Odezwa! Obywatele Oliwy! Stoimy przed doniosłym aktem politycznym ... ([1] karta : [wydawca nieznany], 1947)
Ulotka propaganodwa z okresu wyborów w styczniu 1947 r. zachęcająca do głosowania na Blok Demokratyczny.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.