Koncert symfoniczny : w ramach Festiwalu Muzyki Polskiej sezon 1951/52 / Państwowa Filhramonia Bałtycka. ([s.n.], 1951)
Program koncertów, które miały miejsce w Gdańsku 23.11.1951, w Gdyni 24.11.1951 r.