[Afisz. Incipit] Uwaga rolniku! Odbędzie sie wielki jarmark jesienno-zimowy w Nowym Stawie ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o jarmarku 5-6.10.1954.
Keywords: Nowy Staw (Polska, województwo pomorskie) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.