Tragiczny wypadek autobusu w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia zgnieciony autobus, podnoszony dźwigiem, który 15 stycznia 1979 roku spadł z wiaduktu na Rudnikach w Gdańsku.