[Afisz. Incipit] Miejski Klub Sportowy "Sopot" ... urządza dn. 28 i 29 czerwca mecz tenisowy K.S. "Cracovia" M.K.S. Sopot ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o spotkaniu. W programie gra pojedyncza pań, panów, gra mieszana i podwójna panów.