Chemia repetytorium dla maturzystów i kandydatow na studia / Tomasz Gibiński, Karwasz Sebastian ; oprac. komput.: Renata Kupczyk, Robert Wieczorek. - Gibiński, Tomasz (SuperMemo World, 2007)
Systematycznie ułożony zestaw ponad 2500 pytań i odpowiedzi podsumowujacych wiedzę z chemii.