Gdańsk organizatorem UEFA Euro 2012 : przewodnik. ([wydawca nieznany], 2012)
Broszura zawierająca informacje dotyczące organizacji komunikacji miejskiej i strefy kibica w Gdańsku podczas Finału UEFA Euro 8.06-1.07.2012 r.