Jak wysłać paczki?. (Gdynia : [s.n.], 1948)
Ulotka z uwagami dla wysłających paczkę z Ameryki do Polski.
Keywords: Przesyłki pocztowe wartościowe -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne