Die St. Bartholomäus-Kirche in Danzig Jul. Greth. - Greth, Julius Gotthard Beniamin (1824-1903) (Verlag von Theodor Bertling in Danzig ; Druck v. Gebr. Delius in Berlin, 1858)
Przedstawia bryłę kościoła św. Bartłomieja w Gdańsku, ujętą od zachodu, wraz z bramą.