Kanał odpływowy pomiędzy Starą i Nową Motławą oraz ul. Toruńską Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia kanał odpływowy pomiędzy Starą i Nową Motławą oraz ul. Toruńską, 1987 r.