Ex Libris Haliny Dąbek / Ryszard Koper. - Koper, Ryszard (1942- ). (1984)
W obramowaniu w ząbki, na tle przecinających się po przekątnej lini w kole słuchawka telefoniczna, za nią rząd skoroszytów. Napis: Ex Libris Haliny Dąbek.