Ex Libris Haliny Dąbek - Koper, Ryszard (1942- ).; Dąbek, Halina (1984)
W obramowaniu w ząbki, na tle przecinających się po przekątnej lini w kole słuchawka telefoniczna, za nią rząd skoroszytów. Napis: Ex Libris Haliny Dąbek.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.