Tadeusz Rittner - Wilki w nocy / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1970)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 18.04.1970 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Jan Maciejowski, scenografia Marek Durczewski.