[Afisz. Incipit] Zapisy do Szkoły Przemysłowej ... zapisy do Gimnazjum Przemysłowego ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zapisach w terminie 26.06-8.07.1947 r.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.