Popis uczniów ogniska muzycznego - Kucharska, Lucyna (Malbork : [s.n.], 1959)
Afisz inf. występach 24-25.05.1959 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Malbork -- 1945-1990.; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne