Minister Policyi [Inc.:] Stosownie do oświadczoney sobie Woli Nayiaśnieyszego Krola Jmci [...] : Dan w Warszawie dnia 20 Listopada 1807 / Alexander Potocki ; August Glinski. - Potocki, Aleksander (1756-1812) ([s.n.], 1807)
Druk ulotne dot.: przyjazdu do Warszawy Fryderyka Augusta I z królową Luizą.