Ex Libris Ingvar Møller / Hans Mich. Bungter. - Bungter, Hans Michael (1896-1969) (1973)
Na brzegu jeziora, po którym pływa żaglówka, pod drzewem siedzi mężczyzna z książką w ręku, w lewym dolnym rogu tarcza z inicjałem IM i kołem. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Ingvar Møller, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.