[Kościół Mariacki w czasie sakry biskupiej Lecha Kaczmarka] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia wypełniony kapłanami i wiernymi kościół Mariacki w Gdańsku podczas sakry biskupiej Lecha Kaczmarka, 18 stycznia 1959 roku.