Danzig vom Ganskruge aus gesehen Carl Anton Mann. - Mann, Conrad Anton (18..-18..) (Lith. Inst. v. C.G. Kanter, 1855)
Przedstawia daleką panoramę miasta ujętą z przeprawy promowej na Wiśle przy zajeździe Gęsia Karczma.