Lope de Vega - Pies ogrodnika. - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr Wybrzeże, 1981)
Plakat przedstawienia. Dwa serca z nogami na schodach. Nazwisko autora nieczytelne na prawej dolnej krawędzi Zan... (?).
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1945-1990.