[Półpostać kobiety] - Stryjec, Ryszard (1932-1997). (1979)
Przedstawia półpostać kobiety o trzech twarzach, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data na podstawie inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.