[Ulotka. Incipit] Der Vorstand der Naturforschenden Gesellschaft hat in der außerordentlichen Sitzung ... ([wydawca nieznany], 1909)
Druk dotyczący organizacji obserwatorium astronomicznego w Gdańsku.